Laadukasta apteekkikosmetiikkaa Karkkilan apteekista

Apteekissamme on myynnissä laajasta eri apteekkikosmetiikkasarjojen tuotteita. Asiantuntevan henkilökuntamme opastuksella löydät itsellesi sopivimmat tuotteet niin kesä- kuin talvi-ihollekin. Tule tutustumaan ja kysy lisää. Apteekissamme on myynnissä alla olevien kosmetiikkasarjojen tuotteita.

 

ACOAco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoimaan kuuluu sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

ACO:n ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Ihonhoidossa on tärkeää käyttää tuotteita, jotka on kehitetty juuri omalle ihotyypille. Cliniderm-sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

Atopik

Atopik on suomalaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Atopik-tuotteiden teho perustuu kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Tuotteet ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Tuotesarjasta löytyy hoitoratkaisut herkimmällekin iholle kasvojen sekä vartalon ihon hoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille»

 

AvèneAvene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

FavoraFavora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche-Posay

LRP kuva

Tuotemerkin ydin on ainutlaatuinen La Roche-Posay -lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo sekin, että tuotemerkkiä suosittelee     25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti.  Sarjasta löytyy sopivia tuotteita kaikille ihotyypeille niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Tuotesarjan omille sivuille»

 

Louis Widmer

Louis Widmer on vuonna 1960 perustettu sveitsiläinen ihonhoitosarja. Louis Widmer tarjoaa kokonaisvaltaisen hoito-ohjelman kaikille ihotyypeille.  Sarjan mottona ja filosofiana on toiminut sen perustamisesta lähtien tuotteiden korkea laatu, paras mahdollinen tehokkuus ja optimaalinen siedettävyys.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

Minus 417

-417 on  korkealaatuinen kosmetiikkabrändi,  jonka tuotteiden teho perustuu luonnollisiin ja aktiivisiin mineraaleihin maailman matalimmasta paikasta, -417 metriä merenpinnan alapuolella sijaitsevasta Kuolleestamerestä. -417 perustuu yli 40 mineraaliyhdisteeseen. Tuotteet on suunniteltu parantamaan ihon rakennetta ja hyvinvointia, tuottaen merkittävää tehoa ja tulosta, turvallisuudesta tinkimättä. Tuotesarja sisältää kasvojen, – vartalon, – hiustenhoito ja SPA-tuotteita. Dermokosmetiikkasarja sopii kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkän, atooppisen ja psoriaattisen ihon. Tuotteita ei ole testattu eläimillä, eivätkä ne sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä. 

 

SebamedSebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka PH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan omille sivuille»

 

 

 

VichyVichy

VichyLähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »